Skip to main content
Informácie k začiatku školského roka 2021/2022
| Stano Čopík

Education photo 07Vážení rodičia, milé študentky a študenti,

Začína nový školský rok 2021/2022. Vzhľadom na pretrvávajúcu epidemiologickú situáciu sa budeme riadiť Školským semaforom – dokumentom vydaným Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR ( www.minedu.sk/skolsky-semafor).

Najdôležitejšie pokyny:

  • pri vstupe do budovy školy sa bude vykonávať ranný filter – kontrola telesnej teploty a dezinfekcia rúk, • pri vstupe do budovy školy aj počas pobytu v interiéri školy je povinnosťou mať ochranné RÚŠKO alebo iné prekrytie horných dýchacích ciest,

 

  • podľa Školského semaforu je žiak povinný pri prvom nástupe do školy odovzdať podpísané Písomné prehlásenie o bezpríznakovosti. Prehlásenie podpisuje (vyplňuje) zákonný zástupca neplnoletého žiaka alebo plnoletý žiak. Prehlásenie môžete vyplniť elektronicky prostredníctvon EDUPAGE (po prihlásení v sekcii Žiadosti a vyhlásenie si vytvoríte nové vyhlásenie a odošlete ho) alebo ho nájdete nižšie a vyplníte ho fyzicky. Pre študentov nastupujúcich do prvého ročníka je potrebné aby rodič resp. zákonný zástupca vyplnil tlačivo fyzicky a žiak ho priniesol zo sebou do školy.

adobePrehlásenie o bezpríznakovosti

  • po každom prerušení dochádzky žiaka do školy v trvaní viac ako tri dni predkladá zákonný zástupca neplnoletého žiaka alebo plnoletý žiak rovnaké Písomné prehlásenie o bezpríznakovosti.

 

  • ak sa v triede zistí osoba pozitívna na ochorenie COVID-19, pôjdu žiaci danej triedy do 14-dňovej karantény a budú sa vyučovať dištančne. Na karanténu si môžu žiaci uplatniť výnimku – písomne, prostredníctvom tlačiva Oznámenie o výnimke z karantény, ktoré nájdete nižšie

adobe Oznámenie o výnimke z karantény

  • ďalšie pokyny a informácie budú žiakom poskytnuté na úvodných triednických hodinách

 

Otvorenie školského roka pre externé štúdium v odbore SANITÁR je 2.9.2021 o 14:00 v budove školy. Podmienky pri vstupe platia rovnaké ako pre denné štúdium. Prehlásenie vypíšu študenti pri vstupe do školy.

Mgr. Miroslav BEDNÁR, r.š.