Skip to main content
Oznam RŠ 8.2.2021
| Miro Bednár

foto studenti 04Vážení rodičia, milí študenti,

po dnešnom rokovaní u zriaďovateľa vám oznamujem tieto aktuálne informácie o vyučovaní na našej škole:

1) 9. február 2021 Celá škola dištančné vzdelávanie podľa rozvrhu,

2) 10. - 12. február 2021

  • Prvý ročník - dištančné vzdelávanie
  • Druhý ročník - dištančné vzdelávanie

3) 3.ročník 10.február 2021 dištančné vzdelávania 11.-12. február 2021 prezenčné vzdelávanie (škola). Žiaci ubytovaní v internáte a žiaci, ktorí nesplnili podmienku testovania majú celý týždeň dištančné vzdelávanie.

4) 4.ročník 10.február 2021 prezenčné vzdelávanie (škola) 11.-12. február 2021 dištančné vzdelávania Žiaci ubytovaní v internáte a žiaci, ktorí nesplnili podmienku testovania majú celý týždeň dištančné vzdelávanie.

Pripomínam, že pri nástupe do školy je potrebné predložiť Čestné prehlásenie o bezinfekčnosti (zverjnené na webe a v správe na Edupage) a odporúča sa mať respirátor FFP2 (na tento týždeň vieme FFP2 zabezpečiť my).

Kým sa nedostanú tretiaci a štvrtáci na praktické vyučovanie do Nemocnice Poprad, nie je z priestorových dôvodov možné, aby okrem nich do školy prišli aj nižšie ročníky a neodporúča to ani zriaďovateľ školy. V rámci prezenčného vzdelávania sa totiž v škole bude vyučovať iba prax (v malých skupinách, čím bude obsadená väčšina učební).foto studenti 05

Keďže internáty sú zatvorené až do jarných prázdnin, žiaci ubytovaní v internáte sa vyučujú dištančne (žiaľ).

O tom, ako to bude v ďalšom týždni, vás budem informovať podľa vývoja situácie na Slovensku, u zriaďovateľa ... (v utorok bude zverejnený celoslovenský COVID automat, ktorý ukáže v ktorom okrese stačí testovanie raz za 14 dní (ak by sa tu dostal Poprad, nemuseli by sme sa do jarných prázdnin testovať), či bude treba test raz za 7 dní (to sme teraz aj my) tak by sme sa testovať museli (možno s pomocou zriaďovateľa u nás na škole, ak sa to nepodarí tak znova povlastnej linke ako to bolo doteraz).