Výsledky prijímacieho konania 5361M praktická sestra - denné štúdium
| Miro Bednár

Milí žiaci, vážení rodičia.

Poradie uchádzačov o štúdium na našej škole v študijnom odbore praktická sestra pre školský rok 2020/2021 je už známe a zverejníme ho 22. mája 2020. Rozhodnutia o prijatí resp. o neprijatí sme vám poslali klasickou poštou a informáciu o prijatí/neprijatí aj na emailové adresy základných škôl. V každom rozhodnutí je uvedený osobný kód v tvare SZS-xxx, podľa ktorého si viete overiť vaše poradie v prijímacom konaní.

adobe výsledok PS 2020

 

Informácia pre prijatých uchádzačov

Ak chcete na našu školu nastúpiť, svoje rozhodnutie potvrdíte doručením podpísaného Záväzného potvrdenia o nastúpení na štúdium (dostali ste ho spolu s rozhodnutím).
Ak nechcete na našu školu nastúpiť, svoje rozhodnutie potvrdíte doručením podpísaného Záväzného potvrdenia o nenastúpení na štúdium (dostali ste ho spolu s rozhodnutím).

Spôsoby doručenia záväzných potvrdení:

1. emailom; jeho sken pošlite na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.,
2. klasickou poštou na adresu; SZŠ, Levočská 5, 058 50 Poprad,
3. osobne, pri dodržaní epidemiologických opatrení.

Vaše záväzné potvrdenia doručte na našu školu najneskôr do 4.júna 2020, ale urobte to radšej v čo najkratšom čase - veľmi tým pomôžete ďalším záujemcom, ktorí sa môžu zapísať na uvoľnené miesta.

Možnosti ubytovania pre prijatých uchádzačov sú na školskom internáte. Ponuku si môžete pozrieť - ŠKOLSKÝ INTERNÁT.

Informácia pre neprijatých uchádzačov

Ak ste dostali rozhodnutie o neprijatí, ešte máte možnosť dostať sa na našu školu. Určite sa uvoľní niekoľko miest tým, že niektorí prijatí uchádzači sa rozhodnú u nás nenastúpiť, čím uvoľnia miesto niekomu inému. Využite svoje právo odvolať sa voči rozhodnutiu riaditeľa o neprijatí (do 5 dní odo dňa prevzatia rozhodnutia). Informácie o voľných miestach získate od 25.mája 2020 na telefónnych číslach 052/7722704, 0905 501 351, 0905 515 594 v čase od 8:00 do 14:00 hod.

Spôsoby doručenia odvolania:

1. emailom; jeho podpísaný sken pošlite na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.,
2. klasickou poštou na adresu: SZŠ, Levočská 5, 058 50 Poprad,
3. osobne, pri dodržaní epidemiologických opatrení.

Mgr. Miroslav Bednár
riaditeľ školy